Most mondom

Facebook

2013.05.28. 20:32 cozumel

Minden hétre jut egy rákellenes csodaszer,

Címkék: rák demagóg ostoba fészbuk


csak a fészbukra kell bekukkantanunk. Arról majd máskor, hogyan válik a fészbuk a bulvármédia szintű ostobaságban dagonyázás medencéjévé, most maradjunk a heti rákgyóccernél.

".... nevű italt évtizedek óta isszák a kínaiak, azért hogy egészségesek maradjanak. Egy tüdőrákos férfinak, Seto-nak, azt javasolta egy táplálkozás-szakértő, igyon 3 hónapon át ebből az italból, az eredmény pedig nem maradt el. Seto meggyógyult a rákból! Csodálatos ital és könnyű is az elkészítése.

miracle-drinkHogy elkészítsük ezt az élettel teli italt csupán egy céklára, egy sárgarépára és egy almára van szükségünk. Megmossuk jól a hozzávalókat, kockákra vágjuk és beletesszük egy blenderbe, hozzáöntünk egy kis vizet és összeturmixoljuk. Amint kész van már ihatjuk is.

Ebben segít ez az ital:

- megelőzi a rákos sejtek kialakulását

...."

Itt még további felsorolás következik a koktél többi erényéről, de ezek most nem fontosak, mert az, hogy legyőzi a rákot, úgyis mindent felülmúl. Az alacsonyabb vérnyomás ehhez képest tényleg smafu. 

És különben is, én leragadtam annál, hogy de kijafasz az a Seto? És miért hisznek egy tök ismeretlen kínai fickónak a képet megosztó ismerőseim? Látták Seto korábbi leleteit, a rákos korszakából, amikor az orvosok (ráadásul a kínaiak, nem is a nyugatiak, pfff, már a kínai medicinában sem lehet bízni) már lemondtak róla? 

És miért nem készít egy kézikamerás jutyúbfelvételt zseniális dietetikusával együtt, ahol elmondják a nagy titkot? Hát nem lenne szép alátenni annak a szemét gyógyszerlobbinak? Jól tönkremennének, nem telne ám új yachtra a CEO-knak sem, a sok hülye szintetikus szert lehúzhatnák a klotyón. 

Meg még az is foglalkoztat, hogy Kínában konkrétan hol isszák ezt a turmixot, mert ugye elég nagy ország, és hatodikos földrajzból úgy rémlik, jó része magas hegyvidék, ahol nem biztos, hogy megterem az alma-répa-cékla. Tesco meg nincs minden faluban. Az biztos, hogy nem mindenhol isszák, mert Kínában katasztrofális mértékben nő a rákos megbetegedések száma, és akkor ez csak úgy lehet, hogy a nemcéklázók rontják le a statisztikákat.

chinese-village-under-snow-mountain-16787848.jpg 

És az már tényleg csak intellektuális pökhendiség, hogy érdekelne a háttérmechanizmus, hogy tulajdonképpen a cékla-répa-alma trió melyik hatóanyaga mit művel a rákos sejtekkel... de ez igazából már nem a józan ész kérdez kategória.

cozumel

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nemopcio.blog.hu/api/trackback/id/tr65320847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ziebi 2013.05.31. 04:24:48

Nekem a vérnyomásomat egy kicsit megdobta a cucc..már hogy olvastam róla :D
süti beállítások módosítása